Gedenkwaardige verjaardag

Bijna twee weken geleden was ik jarig. Op 6 januari 1978 werd ik geboren in Den Helder. Op 6 januari 2016 werd ik 38. Nu ben ik niet een enorme fan van mijn eigen verjaardag, maar zo sober als dit jaar heb ik het nog nooit ‘gevierd’. Dat had natuurlijk met het weer te maken. Het openbare leven lag hier een paar dagen stil i.v.m. ijzel. Niet alleen de scholen waren drie dagen op rij gesloten (we hadden een extra lange kerstvakantie), maar ook de postbodes en pakketbezorgers konden hun werk niet uitvoeren. Dus voor het eerst van mijn leven heb ik geen verjaardagskaarten ontvangen. En ook de bestelde cadeaus werden niet op tijd bezorgd. Voordeel was dus wel, dat ik mijn verjaardag op een later moment nog een keer kon vieren.

Toch was het een mooie dag. Julian had de gladheid getrotseerd en is lopend (met spikes onder zijn schoenen) naar me toe gekomen mét een mooie bos bloemen. En Tyno was gelukkig al hier, dus met z’n drietjes hebben we de taart opgegeten. Ook geen straf, toch!?

Uiteindelijk zijn Tyno en ik toch ook nog even de deur uit geweest. Nadat Tyno ruim een uur bezig geweest was om de auto ijsvrij te krijgen, besloten we het er toch maar op te wagen. Ik had een afspraak met de gynaecoloog (in Drachten dit keer) en we hebben weer even naar onze dochter kunnen kijken. Ze maakte een zeer relaxte indruk. Duidelijk een kind van haar moeder! 😉 Volgende week nog even naar het ziekenhuis voor een suikertest en dan kunnen we langzaam aftellen tot de 20 weken echo. Het gaat ineens hard! Bijna op de helft!

bloemen

IMG_3222

IMG_3239


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *