Even spieken

Vandaag een reguliere controle gehad bij de gynaecoloog in Drachten. En hoe leuk: we hebben weer een kijkje kunnen nemen. En het mooiste van alles is dat we eindelijk weer eens wat foto’s hebben mee gekregen. Zoals je linksboven wel kunt zien, kent onze dochter haar klassiekers nu al. Ze speelt namelijk een potje ‘deze vuist op deze vuist’. Ome Willem mag trots zijn.

Nu moet je weten dat ik een behoorlijk actieve dochter lijk te krijgen. Ik voel haar al een aantal weken behoorlijk tekeer gaan in mijn buik. Heerlijk! Zo ook tijdens de echo van vanmiddag. Ze was al behoorlijk aanwezig toen ik in de wachtkamer zat. Maar eenmaal op de onderzoeksbank, ging ze helemaal los. Heel bijzonder om haar zo duidelijk te voelen en tegelijkertijd te zien wat ze dan precies doet (duwen, stompen en trappelen). Ze houdt vast van dansen. Volgende week maar eens op zoek naar een balletpakje met knalroze tutu… <3

3 februari 2016

2 comments

    • Charlotte says:

      Dank je wel Brigitte, ik merk dat ik het ook fijn vind om mijn ervaringen op papier te zetten. En voor de mensen die niet dichtbij wonen is het een handige manier om toch op de hoogte te blijven. 🙂 xx

Geef een reactie